Vreau Sa Slabesc 5,10,15 Kg - informatii, sfaturi, argumente

Pentru cei care vor sa slabeasca, adesea numarul mare de diete si optiuni la care pot apela pare coplesitor. In acelasi timp pentru cei care au incercat deja sa slabeasca cu un numar mare de diete si regimuri de slabit fara nici un succes, a pierde 5 sau 10 kilograme incepe sa para o provocare imposibila. Din fericire, pentru toate aceste cazuri exista solutii simple atunci cand procesul de pierdere a kilogramelor in plus este inceput in modul ideal, avand la baza informatii corecte.

Descopera solutiile care transforma gandul “vreau sa slabesc” in realitate

Pentru a pierde in kilograme, regulile de baza sunt aceleasi indiferent daca cineva vrea sa slabeasca 10 sau 20 de kilograme ori dimpotriva, doar 2-3 kilograme. Pentru a pierde greutatea in plus care se depune cel mai adesea sub forma de grasime, trebuie modificat raportul dintre aportul de calorii si caloriile consumate.

Pentru fiecare categorie de varsta, de greutate si in functie de sex si nivelul de efort depus zilnic, numarul de calorii care trebuie consumat pentru a pierde in greutate difera. Din acest motiv, gandul “vreau sa slabesc” trebuie sa se concretizeze urmand un plan in cativa pasi clar definiti care pot fi descoperiti in lista de articole pusa la dispozitie. In mare, acesti pasi se concentreaza pe identificarea numarului de kilograme care trebuie pierdut pentru a ajunge la greutatea ideala, iar apoi pe calcularea numarului de calorii care trebuie redus zilnic pentru a atinge acest tel. Cei care vor sa slabeasca 5 kg vor trebui sa reduca mai putine calorii decat cei care doresc sa slabeasca 15 sau mai multe kilograme cu ajutorul unui regim de slabit.

Este de asemenea foarte important ca aceasta pierdere in kilograme sa fie treptata, iar numarul de calorii reduse din aportul zilnic sa fie invers proportional cu numarul de kilograme pierdute. Pe masura ce planul pentru slabit avanseaza, numarul de calorii consumate trebuie sa scada pentru a nu atinge un platou.

Afla care sunt solutiile recomandate de medicii nutritionisti pentru o pierdere in greutate sanatoasa si usor de sustinut in functie de ce numar de kilograme vrei sa slabesti.